Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Töröltem a gmailből névjegyeke...

Töröltem a gmailből névjegyeket, ha valakinek töröltem a névjegyét attól ugye még küldhetek imélt neki? (többi a hsz-be)

Figyelt kérdés
Sziasztok több év alatt gyült fel pár teljesen haszontalan névjegy, PL weblapok supportjára ha irtam stb azok közül is megtartott párat, idegesitett mert azt se tudtam már mi micsoda rendet raktam, ettől függetleül, ha olyannak szeretnék imélezni akinek a névjegyét töröltem, ugye megtehetem? (ha gmailos, akkor ugyanúgy hozzá adja a névjegyet, ha imélt küldök? ) köszi
2023. nov. 15. 10:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Annak tudsz email-t küldeni, akinek tudod az emailcímét.

Hogy ez a cím fejben, papíron, vagy névjegyzékben van, az nem számít.

2023. nov. 15. 10:23
 2/6 A kérdező kommentje:
1 es köszönöm, akkor nem baj, ha véletlen olyat is töröltem ami fontos, többször használt cim, ? Tehát van hogy küldök levelet. Nem értetlen vagyok csak nem értek hozzá, töröltem a nagy hévbe kijelölgetésbe olyat is ahol rendszeresen imélezek. Akkor ez nem baj? (ha irok az imélre megint névjegybe teszi?)
2023. nov. 15. 10:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Az #1 válaszolót megismételve: akinek tudod az e-mail címét, bárkinek a világon, annak tudsz e-mailt is küldeni.
2023. nov. 15. 11:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm, attól tartottam, hogy tiltja is vagy ilyesmi , de akkor semmi, nincs. köszönöm szépen.
2023. nov. 15. 11:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Én levelező programot használok, nem ismerem annyira a webes gmail-t.

De azt most megnéztem hogy amíg egy levél megvan, a fejlécére kattintva előjön a lehetőség hogy a címet bevidd a Névjegyzékbe. Valamint ha elkezded írni az emailcímet, felajánlja a kitöltést.

Amúgy sok cím esetén célszerű szervezni a címjegyzéket. Pl. jó teljes nevet beírni, mert egy idő után már nem fogod tudni követni, hogy ki az a "Béla" a száz közül... Cimkéket is adhatsz hozzá, erre szűrni is lehet. Stb.

1. voltam.

2023. nov. 15. 11:26
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm egyes, majd megnézem, nekem most a lényeg az hogy nem csináltam "bajt", azzal, ha esetleg olyat is töröltem ahol azért van levelezés), idegesitett sok szir xar volt pl "ezeréve" irtam az indapass- supportra, meg ilyesmik, ezeket is feldobálta, de ugye kell a fenének. (sok ilyen volt, ahol kb 1 imélbe kérdeztem válaszoltak azt kész, ezeket mind mentette 1-2 ről azt se tudtam már mi az)
2023. nov. 15. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!