Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tényleg meg lehet valakit így...

Qborka kérdése:

Tényleg meg lehet valakit így találni? Régi , videóból kivágott képpel megkeresni, esetleg?

Figyelt kérdés

Bejelölt valaki facebookon. Nem találkoztam még vele sosem, elméletileg közös ismerősünk sincs. Azt állítja,hogy azért jelölt be,mert megjelentem neki,mint "Kit ismerhetek?" És felismert engem,mert látott korábban egy videófelvételen. Ám az kb 12 éve volt,azóta más pl.a hajam,vékonyabb az arcom, szerintem sokat változtam azóta

Elnézést,ha rossz kategória.

2023. nov. 10. 13:58
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

A rendszer közös profiladatok alapján tud ajánlani idegeneket is, akik meg fognak jelenni a Kit ismerhetek?-listában.

A többi részére nincs funkció, nem lehet valakire tartalom alapján keresni. Hogy valaki mi alapján ismert fel (vagy vélt felismerni), már szubjektív és személyes dolog, nincs köze a Facebookhoz.

2023. nov. 10. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!