Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy kell ertelmezni,h el.fog...

Vízpart kérdése:

Hogy kell ertelmezni,h el.fog fogyni a tárhely.? Törlök de 97%. Ez meddig tart?Meddig nem tudok fogadni e- maileket? Akartam.venni + tarhelyet de belefutottam egy lehúzásba,igy ezt nem akarok.

Figyelt kérdés

2023. nov. 8. 18:23
 1/3 anonim ***** válasza:
75%

Mi van a tárhelyen?

A honlapod + naplózott állományok + levelezés összeadódik.

Megnézheted a napló állományokat, esetleg leveszed az otthoni merevlemezedre.

A levelezésnél szűrhetsz azokra a küldőkre, ami számodra nem fontos.

Illetve az adatbázisban is érdemes lenne egy optimalizálás..

2023. nov. 8. 18:44
 2/3 anonim ***** válasza:
75%

Minek a tárhelye? Ha a szolgáltató hivatalos oldalán veszel nagyobb tárhelyet, nem fognak átverni.

Ha e-mail fiók, akkor nem elég törölni az üzenetet, mert az még 30 napig a kukában fog parkolni. Azt is üríteni kell. Az sem mindegy hogy melyik szolgáltatóról van szó, mert Google esetében a levelezésen kívül a tárhely és fotók is ugyanazt a szabad területet használja. Az sem mindegy, hogy milyen tartalmat akarsz törölni, mert a csatolmány nélküli e-maileknek nullához közeli a foglalt területe, ott több tízezer szöveges levél sem foglal el pár megánál többet.

2023. nov. 8. 19:16
 3/3 A kérdező kommentje:

A Google vettem es az ő alcégük hekkelte meg a kártyámat miközben utaltam.

A bank ezt bírta megtudni.

A kátyat letiltottam.

Azt mondtak ez gyakori mostanában.

Ezett kerdeztem meddig tart h nem érkeznek e- mailek ha megtelik a tarhely? Törlök mostanában gyakrabban.A fotók sok hely.

2023. nov. 9. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!