Insagram ki lehet nyomozni kamu profilokat?
Figyelt kérdés
Volt egy illető akivel beszélgettem, elöszőr sima beszélgetés voltm, majd egyik este addig fűztem míg szerepjátékoztunk....
Viszont másnap reggel még beszéltünk, eset emg azt írta ki hogy Insagram felhazsnáló. Gondolom törölte magát.. Előfordulhat hogy avlahogy megtudjam ki volt a fiók mögött? Most ha törölte 30 napon belül minden adat törlődik? Nagyon normális volt, kamerát nem akart kapcsolni, képet is arcról küldött másról nem. kicsit kellemetlen volt neki reggelre. Ismerősöm szerint csak a rendsőrsg tudja kinyomozni, de nem látom hogy lenne indokom hogy megkérjem nyomozzák ki. Vagy inkább hagyjam, és ne foglalkozzak vele?
2023. nov. 8. 16:39
11/11 A kérdező kommentje:
Köshönöm, akkor hagyom az egészet. Hülye voltam, és naív
2023. nov. 8. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!