Valami megoldás erre a youtube reklamos dologra van ublock orogin se jo már (pc) valami megoldás?
Itt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..
a #3-as hozzászólásban felsoroltam megoldási lehetőségeket.
Nálam Firefox + uBlock Origin is működik.
Nekem már megjelent a számláló, hogy hány lehetőségem van még kinyomni a szart mielőtt blokkolnak, végig ff + ublock origin volt pedig, innentől vagy két hétig fiókon kívül néztem mindent és most véletlenül rámentem egyre blokkolóval a fiókomra és eltűnt a zaklatás. De van egy lehetőség kikapcsolt blokkolónál reklámmentesen megnézni videót, ha az 'embed'-re kattintasz mikor elindul a videó.
Egyébként ha nem működik a blokkolás akkor marad a privát ablak mód és a freetube, ezek fiókon kívüli lehetőségek és így nem zaklat a yt, csak a fiókban csinálja.
Az előttem szólókhoz még annyi, hogy néha frissíteni kell a filtereket, meg cache-t üríteni kell, mert YouTube is változtatgat a kódján.
Én amúgy a Brave browsert is kipróbáltam, eddig az is elég jó, néha ott is meg kell várni, hogy a browsert frissítsék.
Ha valamiért mégis kiblockol, akkor meg sütik/gyorsítótár ürítése megoldja, annyi kellemetlenséggel, hogy ahol be voltál lépve, onnan mind kidob. Csak a YouTube sütik törlése nem szokta megoldani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!