Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Aliexpressre lehetséges...

Aliexpressre lehetséges többször regisztrálni (több email címmel), vagy a telefonszámot csak egyszer engedi megadni? Az olcsó "new user" ajánlatok miatt.

Figyelt kérdés

Van alin ez a "new user's deal", amikor tényleg nagyon olcsón veheted meg a legelső terméket. Ha megvetted, többé már fel sem dobja ezeket.Van itt valaki, aki csinált új email címeket emiatt, és ki tudta használni többször ezeket az ajánlatokat? Vagy a telefonszám megakasztja?

Hátha még ma olvassa ezt olyan, akinek van tapasztalata. Nem kezdenék el feleslegesen email címeket létrehozni, ha nincs értelme. Köszi!

2023. nov. 3. 18:31
 1/2 anonim ***** válasza:
A telefonszámot kötelező megadni? Amikor én csináltam a fiokom akkor nem kellet, csak ha szerettem volna sms értesítéseket.
2023. nov. 3. 23:01
 2/2 A kérdező kommentje:

Na ez jó kérdés.

Akkor lehet nekiugrok majd egy új regisztrációnak.

De előbb megvárom, hogy a tegnapi rendelést megkapjam, mert kíváncsi vagyok, számol-e fel plusz díjat a posta.

Mivel tényleg olcsó dolgot rendeltem, nem szeretném, ha végül 3x annyiba kerülne.

2023. nov. 4. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!