Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Melyik torrent kliens jó az...

Melyik torrent kliens jó az nCore-hoz?

Figyelt kérdés
2023. nov. 1. 12:18
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Pl a qBittorrent
2023. nov. 1. 12:19
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Igen, qBittorrent. Ha már van nCore-od, nézz be a fórumára, ott is azt javasolják az oldal üzemeltetői, konkrét verziót is mondanak.
2023. nov. 1. 12:20
 3/6 A kérdező kommentje:
És beállítási tipp hozzá, hogy jobb feltöltési sebességet érjek el, vagy azzal nem kell foglalkozni?
2023. nov. 1. 12:21
 4/6 anonim ***** válasza:
74%

az internetszolgáltatótól kell kérni publikus IP címet, ha esetleg meg kell indokolnod, akkor mondjad azt, hogy online játákhoz kell és időnként játékszervert futtatsz.

Illetve állítsd be a routered kezelőfelületén a port forwardingot.

2023. nov. 1. 12:31
 5/6 anonim ***** válasza:
81%

Minél több torrentet engedj egyszerre futni, akár több százat. Nekem 250 fut és szinte mindig akad letöltő ami viszi valamelyiket. Így 3 év alatt feltoltam 66 TB-ot a magra (Digi net 1000, 300-as feltöltéssel), pedig csak akkor megy a seed amikor a gép is. Már közel a legend rang, a top 8k már lazán megvan minden hónapban.

1-2 torrentet futtatva ritkán lesz valódi feltöltési forgalom, kivéve ha sikerül olyanba belefogni amit szinte nonstop visznek, nekem egyszer sikerült belenyúlni ilyenbe, vagy másfél évig nonstop több tíz megabittel ment felfelé.

2023. nov. 1. 13:38
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
qBittorrent a leginkább ajánlott.
2023. nov. 1. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!