Most komolyan az Ncore kiakarja végeztetni az SD tartalmakat? többit lent.
Értem én hogy az SD verziós filmek/sorozatok népszerűek a HD verzióknál, de csak sokan SD töltik le mérete miatt is, de ha ezt lépést megteszik, akkor sokan ott fogják hagyni az oldalt, más oldal után mennek, ahol lehet fel, le letölteni SD verziókat.
Ti mit gondoltok erről..?
"Nem fogják megszüntetni."
Most már (vagy záros határidőn belül) nem lehet SD tartalmat feltölteni. A már ott lévők maradnak természetesen.
Szerintem helyesen teszik. Már isten tudja mióta nem töltöttem le SD tartalmat, nincs értelme. Egy 720p film (mondjuk már ezt sem igazán szeretek letölteni) 2-3-4 giga, egy sorozat évad sem sok. Nemhogy a mai nettel és háttértárakkal nem tétel ez, de már elég sok éve sem volt az.
"akkor sokan ott fogják hagyni az oldalt, más oldal után mennek, ahol lehet fel, le letölteni SD verziókat."
Őszintén szólva szerintem az az ember, aki csak SD tartalmakra vadászik, túl sokat nem "tesz" hozzá az oldalhoz. Nem fog értelmes seedekbe beszállni (merthogy az SD tartalom nem az), valószínűleg nem is előfizető, mert pénze sincs (ezért zavarja a mérete a tartalomnak), szóval rohadtul mindegy, hogy marad-e vagy megy. Főleg azért vicces kicsit ez a kérdés, mert tudomásom szerint épkézláb hazai torrent oldal nincs is több.
Itt már van egy 66 válaszos kérdés, ahol a véglegekig ki lett beszélve:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..
" Ennyi erővel a YouTube is vezesse ki a 720p alatti opciókat, mert halál fölöslegesen foglalja a tárhelyet a szervereken, ha közben a kutya se nézi... Ja, de, különben már ők is rég meglépték volna."
Azért a Youtubenak gondolnia kell a mobilnetet használókra, mobilnetről meg a legtöbb ember nem 1080p-ben nézi a videókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!