Ebben az ATV-s videóban elhangzik hogy ('lájvjú') live you vonal, ez mit jelent?
(...)"ugye live you vonalon keresztül jelentkezel be, ez azt jelenti, hogy sokkal tökéletesebb a kép mint hogyha internetes vonalon"(...)
00:13:36-tól : https://www.youtube.com/watch?v=VNDQjFriQTU
Szerintem ugyanúgy interneten keresztül küldik, csak nem a használt kommunikációs programon keresztül, hanem mint egy internetre kötött webkamera élőképét látod, ezért a program nem rontja le a minőséget a rendszer terhelésének függvényében, legfeljebb kimaradnak képkockák, de nem kockásodik be a közvetítés.
Ugyanakkor elmondták a hangot külön vonalon (telefonon) keresztül kapják, így lehet elcsúszás a kép és a hang közvetítése között.
Köszi a válaszokat.
@14:12
Igen, az lehetett.
@14:28
"Szerintem ugyanúgy interneten keresztül küldik"
Én is erre gondoltam ...
"Ugyanakkor elmondták a hangot külön vonalon (telefonon) keresztül kapják, így lehet elcsúszás a kép és a hang közvetítése között."
Ilyet nem mondott. Amit viszont mondott : "icipicit csúszik a hang 2-3 másodpercet, úgyhogy ez azt jelenti, hogy nem fogok belekérdezni amikor beszélsz, hanem mindig megvárom, hogy levigyed a hangsúlyt"
Megfigyelésem szerint a közvetített képhez viszonyítva nem késett a hang. Az más kérdés, hogy ténylegesen egyszerre késett mind a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!