Zohonyai Balázs kérdése:
AdblockPlus-t használok, amit néhány oldal azzal "büntet", hogy korlátozza a tartalmát. Ilyenkor kikapcsolom, az ikonja szürke lesz, frissítem az oldalt, de továbbra is úgy látja, hogy blokkolom a reklámjait. Mi okozza ezt?
Figyelt kérdés
2023. okt. 28. 09:43
2/9 anonim válasza:
Már napok óta megy itt az Adblock használók siránkozása, hogy nem műküdik. Minden kérdés alá többen is odaírjuk, hogy használják az uBlock Origint a vacak, semmire sem használható Adblock helyett.
Most is csak azt tudom mondani, hogy töröld le azt a vackot és tedd fel az uBlock Origint.
4/9 anonim válasza:
"Aki itt a reklámblokkolójáról panaszkodik, arról általában kiderül, hogy AdBlockot használ..."
5/9 anonim válasza:
Ublock origint kell ahogy írják de pl az adguard is tökéletesen jó. Minden esetre érdemes reklám blokkolót váltanod.
6/9 anonim válasza:
Konktrétan már isten tudja hány éve itt (és mindenhol máshol is) mindenki megmondta már ezerszer, hogy az Adblock egy problémaforrás, uBlock Origin-t kell használni. (Nem sima uBlock-ot, már ha még az létezik!)
7/9 anonim válasza:
Adblock Plus az a kategória mint torrent esetében az uTorrent, régen jó volt, de mára jobb kerülni.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát!
Kipucoltam az Adblockot, manuálisan is kitöröltem minden olyan file-t, aminek a nevében benne volt, újraindítottam mindent és Firefox alatt ugyan úgy tiltanak, hogy kapcsoljam ki a reklámkorlátozót. Ugyanakkor más böngészőkkel bejönnek a tiltott oldalak is.
2023. okt. 29. 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!