Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Instagramon van valami ilyen...

Instagramon van valami ilyen beállítás?

Figyelt kérdés

Az egyik ismerősöm küldött egy profilt amire nekem azt írja hogy nem érhető el.

Életemben egyszer kattintottam erre a profilra, és akkor se néztem meg a történetét, tehát elvileg nem tudja, és nem is ismerjük közelről egymást, tehát nem is tilthatott le, gondolom nem lett volna oka.

Persze arra gondoltam hogy letiltott amit nem értenék.Csináltam egy másik profilt, de azzal se találom meg.

Viszont instából kijelentkezve, googlebe beírva a felhasználónevét kiadja és mutatja is a képeit kicsiben.

Nekem csak 9 követőm van, nem igazán használom az instát, csak van egy baráti csoportbeszélgetésünk és lényegében emiatt van.

(a profilom több mint 1 éves)

Csak annyi a kérdésem, hogy van olyan beállítás, hogy x követői szám alatt nem adja ki valakinek a profilját?

2023. okt. 27. 12:00
 1/1 anonim ***** válasza:
Priváttá lehet tenni egy profilt, ami azt jelenti, hogy csak olyanok látják, akiknek ezt jóváhagyta a profil tulajdonosa. Viszont egy ilyen profilt kijelentkezve ugyanúgy nem lenne szabad látnod, mint ahogy bejelentkezve sem. Csak azok a profilok láthatják, hogy mit posztolt, akiknek ezt jóváhagyta.
2023. nov. 2. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!