Az internetsebesség megfelelő speedtestben,mégis lassu a net ,betöltés stb. Mi a baj?
Figyelt kérdés
Megkérdeztem a netszolgáltatót ők szerintük minden rendben van.Augusztusba kezdődöt akkoriban probálták feltörni a windows accountom.Levan védve uj email cim uj jelszo stb. Meg lehet feltörék a 7 évvel ezelőti egyetemi emailcimem mert kaptam rola egy értesitést hogy megváltozott a jelszó. Nem tudom hogy lehet e köze hozzá. Ekkoriban az internetbankingomat eltudták lopni mert figyelmetlen voltam.Ha ookla speedtestet futtatok néha kicsit lassabb pl. 72ről 64re és a connection más mint az eredeti. Telecomom van és pl orangot dob be stb. Át néztem kik vannak a wifire jelentkezve, amenyire értek hozzá ott okés a helyzet msát nem néztem a routerben mert nem értek hozzá. Kérdés az is lenne hogy tudja e más használni a netem nem wifin keresztül?ez idő alatt semmi lopás nem történt mint pl bankártya adat vagy fb jelszó stb.2023. okt. 26. 22:31
11/18 anonim válasza:
Aha DSL, hát az rossz, azzal nem sokat tudsz tenni. Nem épitik nálatok az optikai hálózatot? Nálunk már két éve az van.
12/18 A kérdező kommentje:
nincs azt mondták 2 év mulva lesz bekötve. Másik szolgatóhoz meg megkell szüntetni a szerződést hogy átmenjek.Szóval ha meghackelték a netem csak várjak?Rendőrség se segithet?
2023. okt. 30. 22:28
13/18 anonim válasza:
Nagyon jó az ESET Internet Security, pozsonyi székhelyű a cég. Az igaz, hogy nem olcsó, de megbízható. Mást nem is teszek a gépemre. A Windows Defender nem víruskereső. [link]
14/18 A kérdező kommentje:
Sajnos már ez is megvan de most is azt irta pozsonyi vagyok, teljesen lelasult a netem és csak fogyot és fogyot majd hirtelen hopp ujbol a lakhelyemet irta és jo lett minden. Át irtam a router bejelentkező jelszavát, bár nem tudom mennyit véd ez + lehet e a dsl email cim és jelszot változtatni
2023. okt. 31. 17:15
15/18 anonim válasza:
Úgy érted, a hálózathoz bejelentkező jelszavát?
16/18 A kérdező kommentje:
Mindent is, amugy épp az eset talált egy uj eszközt ami ismeretlen számomra hogy lehet ezt letiltani?
2023. nov. 1. 16:06
17/18 anonim válasza:
Vedd fel velük a kapcsolatot, mond el, hogy az Eset online scanner találta, ők mindent meg fognak magyarázni, de én csak a magyarországi képviselet email-cimét tudom.
18/18 Mizantropee válasza:
Úristen, ilyen helyesírással egyetemre jársz? Hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!