Instagram-on tudok anonim maradni?
Facebook-on nagyon szeretem a mémeket és a reel-eket. És sokszor a Facebook reel átirányítana a készítő Instagramjára. Nekem viszont nincs fiókom.
Csinálnék egy fiókot az ilyen vicces reel-ek miatt. De nem akarok magamról képet/bármit feltenni. Ha regizek a telefonszámommal pl akkor mások megtalálnak ott?
Hogy lehetne csak a reel-ek miatt egy ilyen üres profilt csinálni, hogy tudjak rajtuk szórakozni?
Nem akarok ismerőst bekövetni meg ilyenek.
Vagy a Tiktok jobb az ilyenre?
Szimplán nem teszel ki képeket és csak vicces oldalakat követsz be, illetve privátra állítod a fiókod.
Ha telefonszámmal regisztrálsz akkor a névjegyzékedben lévő embereknek felfog dobni ajánlásként, de ha nem adod meg a valós neved, senki sem fogja tudni ki vagy.
Én amúgy a tiktokot jobban ajánlom erre, ha csak videokat nézegetnél.
Tiktok-on egyszerűbb anonim maradni? Vagy miért ajánlod inkább azt?
És ha Instagram-on felajánl ismerősöknek, akkor ők látni fogják kiket követek? Vagy bármit az aktivitásomból?
Azért a tiktok-ot ajánlom, mert az kifejezetten erre van, hogy videokat nézzen az ember.
Nem, ha privátra állítod a fiókodat nem fogják látni kiket követsz, az aktivitásodat meg alapból nem látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!