Lehet torrentezni a Vodafone XXL sim kártyás internettel?
Korlátlan az adatforgalom és nem találtam semmi leírást ami tiltaná vagy limit volna stb. csak tapasztalatokra is kíváncsi vagyok.
Sajnos ahol jelenlg fogok tartózkodni csak ez az egy megoldás van számomra és nem szeretném ha nCore-ról is dobnának aminek már lassan 8 éve tagja vagyok.
Kikotortam neked az ÁSZF-ből:
10-11. oldalon láthatod az utolsó oszlopban a Mobilnet XXL csomag részleteit. Az utolsó sorban a Fájlcserélő alkalmazásokhoz az van írva, hogy igénybe vehető.
Ugyanakkor az ÁSZF 2. számú mellékletében ( [link] ) az alábbi kikötés szerepel:
"a Mobilnet XXL tarifacsomag Előfizetője az adatforgalom megkezdésekor alacsonyabb prioritási
szintre kerül, mint a többi Előfizető és a hálózat túlterheltségekor a többi Előfizető nagyobb valószínűséggel fér
hozzá a hálózati erőforrásokhoz, mint a Mobilnet XXL tarifacsomag Előfizetője"
Ezt csak azért, nehogy kellemetlen meglepetés érjen, hogy egyszer miért tölt gyorsan, egyszer pedig lassan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!