Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hol tudnék nagymennyiségű...

Hol tudnék nagymennyiségű adatot megosztani? Rengeteg videót szeretnék megosztani, olyan 200-300GBnyit. Keresek egy fületet ahol erre lenne lehetőségem.

Figyelt kérdés
Youtube és egyéb streaming appok nem opciók, azt szeretném, hogy csak úgy véletlen ne lehessen rátalálni, hanem csak egy linkkel amit én adok.
2023. okt. 20. 17:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
google drive
2023. okt. 20. 17:48
 2/11 anonim ***** válasza:
79%

Torrent lenne erre a legalkalmasabb, mert a helyi fájlokat osztod meg, nem kell külön feltölteni egy harmadik fél tárhelyére (ennyi tárhely ingyen sehol nem jár, csak ha fizetsz), és a letöltés bármikor megállítható és folytatható onnan ahol befejezték, mert amit már átküldtél azt megkapta a címzett. Egy hátránya van, hogy csak akkor megy a megosztás ha futnak a gépek, mert ez olyan mint egy hálózaton belüli másolás két gép között.

Létre kell hozni egy tracker nélküli torrentet a megosztani kívánt mappáról, majd átküldeni a generált .torrent fájlt. A másik oldalon berakják a kliensbe, mindketten bekapcsoljátok a DHT-t (automatikusan aktív), ekkor megtalálja a két kliens egymást a neten és elindul a fájlküldés.

2023. okt. 20. 18:03
 3/11 anonim ***** válasza:
68%
A YouTube-ra is fel lehet tölteni nem nyilvános cuccot is. És csak a link birtokában megnézhető.
2023. okt. 20. 18:24
 4/11 Dongaben ***** válasza:
37%

A "ma 18:0" válaszadó tökéletesen leírta.

Én is így osztottam meg filmeket, zenéket barátaimmal.

2023. okt. 20. 18:25
 5/11 A kérdező kommentje:
@ma 18:03 Sajnos az is a cél, hogy ne kelljen a gépemnek futnia 0/24, de a fileok folyamatosan elérhetőek legyenek.
2023. okt. 20. 19:42
 6/11 A kérdező kommentje:
Van bárkinek tapasztalata esetleg, youtube a nem listázott videókat is leszedi ha copyrightos?
2023. okt. 20. 19:42
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Le fogja tiltani, 3 szerzői jogi figyelmeztetés után törlik a fiókodat is.

200+ giga az 1 terás Onedrive tárhelybe fér bele, az évi 35 ezer körül van, a 2 terás Google Drive 40 ezer körül.

2023. okt. 20. 19:45
 8/11 A kérdező kommentje:

Tényleg lehet a google drive lesz az én emberem. első 3 hónap 900ft

utána 3600ft. Viszont megnéztem a csomagokat és a leírásban az volt, hogy "Akár 5 fővel is megoszthatod" Ez ugye nem azt jelenti, hogy linkkel csak 5 főnek tudom elküldeni? Ez a szerkesztőkre vonatkozik?

2023. okt. 20. 19:54
 9/11 Dongaben ***** válasza:
Ebben az esetben csak a "felhő" a megoldás. De ekkora adatmennyiség már nem fér el az ingyenesen adott tárhelyen.
2023. okt. 20. 19:58
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Az 5 fő az lehet, hogy a prémium csomagot 5 másik fiókra is ki lehet terjeszteni. Annyi emberrel osztod meg a linket, amennyivel akarod, ezt nem szokás korlátozni.
2023. okt. 20. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!