Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Windows 11-ben hogy tudom...

Monk1 kérdése:

Windows 11-ben hogy tudom megtekinteni a tárolt változat linkeket?

Figyelt kérdés
Már egy jó ideje nincs eltűnt ez a lehetőség. Próbáltam firefoxban, edge, iphone telefonomon is, de nem látok már ilyen lehetőséget. Egy júliusi jófogás hirdetést akartam megnézni, amit töröltek. A google keresőben még megtalálható, de nincs tárolt változat lehetőség. De egyébként máshol sem látok már ilyet. Az Internet Archive-ben is megnéztem, de nem adott találatot.

2023. okt. 19. 01:57
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de sajnos 404-es egy hibakódot ad ki. Nem mutat semmit. Ha a google másnak mutatja, akkor nekem miért nem? Ha törli, akkor senkinek sem jön be. Vagy be kéne jönnie mindenkinek, ha nem törölte. A win11 eredeti, nem tört verzió. A win 10 is az volt, és az utóbbi 1 éveben már nem tudtam tárolt változatot nézni. Csak megakartam nézni ezt a korábbi hirdetését, mert most ugyanezt a terméket hirdeti, és kíváncsi lettem volna a tartalmára. Főleg azért mert kicsit fura hogy július óta nem tudta eladni. Az onedrive nálam kivan kapcsolva. De nem hinném hogy ennek köze lenne hozzá. Ha törölte a google, akkor nektek sem kéne hogy beadja. így valószínűleg nálam lehet valami gond, de nem jövök rá hogy mi. Arról nem is beszélve, hogy 3 hete teljesen új gépet raktam össze magamnak, és a régi gépen is ez volt. A böngésző beállításokban állíthattam el valamit? De akkor a telefonon mutatnia kéne, és ott sem mutatja. Fogalmam sincs
2023. okt. 19. 14:49
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Hidd már el, hogy ennek semmi köze sem az oprendszerhez, sem a böngészőhöz. A Google-től függ egyedül. Ha valamelyik találathoz nem ad tárolt változatot, akkor nem ad és pont.
2023. okt. 19. 15:23
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Kipróbáltam: egyik jófogás oldalhoz sem ad tárolt változatot. Mégpedig ezért:

<meta name="googlebot" content="noarchive">

Minden jófogás oldalon ott van ez a headerben, amit a Google tiszteletben is tart és ennek megfelelően nem tárol archiv oldalt és nem mutatja meg a keresési eredményekben.

2023. okt. 19. 15:28
 14/18 A kérdező kommentje:
Pedig régebben elérhető volt. Amúgy van ahol mutatja, van ahol nem. Mármint a böngésző találatai között, van ahol előjön az a nyíl, és megtudom nézni. De a jófogáson kívül sok helyen nem jön elő. Van erre valami lehetőség, hogy megkerüljem? Pedig hasznos ez. Főleg a hirdetéseknél, mer le lehet csekkolni hogy valaki igazat mond e vagy nem.
2023. okt. 19. 15:44
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

"Van erre valami lehetőség, hogy megkerüljem?"

Nincs, ugyanis ezt a meta paramétert az oldal üzemeltetője adja meg, a Google pedig eszerint működik. Amelyik oldalon ez meg van adva, annál nem fogsz tárolt változatot látni.

2023. okt. 19. 16:00
 16/18 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor ezt el kell engednem. Rendben. Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget.
2023. okt. 19. 16:03
 17/18 anonim ***** válasza:
Minek az igazságtartamát tudnád így ellenőrizni?
2023. okt. 19. 16:10
 18/18 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy régebben engedte a jófogás, és csak nemrég tiltották le, erre nem gondolsz? Kérdezd meg tőlük.
2023. okt. 19. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!