Mit csináljak a facebook főoldallal, ahol legördülnek a "hírek"?
Figyelt kérdés
Anélkül, hogy rákerestem volna, már egy ideje folyamatosan múmiákat jelenít meg nekem. Egyszerűen nem értem, a kommentekre se megyek rá, a képre se kattintok, csak egyből tiltom a közzétevő oldal profilját, de folyamatosan a hullákat kell néznem már legalább 1 hónapja. Kezdetben még csak elment, de most már látom, hogy ez egyszerűen nem fog eltűnni, és tényleg ha görgetek lefelé, egyszerűen ezek jönnek fel. Ötletem sincs, hogy miért, nem keresek rá sem Egyiptomra, sem a többi múmiával kapcsolatos helyre, sem másra, ami kapcsolódna ezekhez a tartalmakhoz. Mit lehetne tenni? Eddig sem facebookoztam sokat, de most egyenesen félek belépni, mert tuti egy hullát fog egyből kidobni.2023. okt. 14. 21:03
1/1 anonim válasza:
Egyből tiltod az oldalt és a faszbuk algoritmusa rögtön érzékeli az aktivitást a poszttal kapcsolatban, ezért dobálja a hasonló tartalmakat. Ne foglalkozz velük, görgess tovább egy idő után eltűnnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!