Tényleg befejezik a fizikai lemezek ( DVD, Blu-ray, satöbbi) értékesítését, gyártását? többi lent..
Olvastam különféle oldalakon, illetve Youtube különféle blu-ray gyűjtök videót, hogy Amerikában a Best buy áruháza befejezi a dvd és blu-ray árusítását, gyártását, azt tudom hogy nálunk Sem ad ki már a Disney filmes lemezeit, ez vajon Magyarországon is kihatással lesz a Media Markt lemezesterületeivel? .....
Vajon tényleg leáldozott a fizikai lemezek kiadása gyártása? mi lesz a gyűjtökkel? a streaming valóban mindent kifog nyírni ahogy videóban a blu-ray gyűjtök mondják?
Tudom hogy lesznek olyan kommentek hogy "fölösleges portfogók, minek megvenni mikor le lehet tölteni, megnézheted streamingen, nem örökéletűek" satöbbi.
úgy tudom hogy ncore és más oldalakra blu-ray és dvd minőséggel teszik fel a tartalmat..
a linkje: [link]
1. A Best Buy egy forgalmazó - a sok közül - nem gyártó.
2. A gyűjtők - végszükség esetén - majd találnak más megoldást (egy merevlemezre rengeteg film fér fel, fájlmegosztó hálózatok ezrei kínálnak tartalmakat).
A kalózverziók sem kizárólag a fizikai adathordozókból dolgoznak, a WEB-DL forrása a streaming. Ha csak ott jelenik meg, akkor onnan lesznek majd beszerezve és terjesztve. Ebben nem lesz fennakadás.
A DVD formátum (MP2, AC3, 720x576 px vagy 720x480 px, 25/30 FPS) már 10 éve is elavult volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!