Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi rá a megoldás? Youtube videok

Mi rá a megoldás? Youtube videok

Figyelt kérdés

Az okos tv-n néhány yt video nem játszodik le. Ha jól sejtem az lehet a próbléma hogy felnőtt/korhatáros tartalomként bélyegezte meg a yt vagy a csatorna készitője. De elvileg be kéne tudnom állitani hogy "felnőtt" vagyok és hogy meg tudjam nézni.

Találtam valami olyasmit hogy "Korlátozott mód" ami elvileg pont erre való, ki is kapcsoltam de még se tudom megnézni ezeket a videokat. Vagy pont hogy be kellen kapcsolnom?

Ha sikerült megérteni ebből a zagyvaságból azt amire ki akartam lyukadni akkor előre is köszönöm a válaszokat.

2023. okt. 12. 15:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Be kell jelentkezni egy olyan fiókba amin benyomtad már egyszer, hogy mehetnek a korhatáros videók.
2023. okt. 12. 17:33
 2/2 A kérdező kommentje:
De ezt már be állítottam egyszer. De még mindig nem engedi nézni.
2023. okt. 13. 06:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!