Hogyan lehet kicselezni egy IP BAN-t? IP cím megváltoztatása?
Figyelt kérdés
Lebannoltak a tesnexus.com-ról. Ez egy oldal az Elder Scrolls: Oblivion modjainak megosztására.
Nem tdok kapcsoaltba lépni egyik adminnal se, meg sorolhatnám még.
Próbálkoztam egy barátom email-címével, de ugyanazt írja.
Ebből sejtem hogy ip-re bannoltak, és azt szeretném kérdezni hogy hogyan elhet ezt kicselezni, kikerülni, vagy az IP címet megváltoztatni úgy hogy ismét tudjak regisztrálni?
Nincs sok tapasztalatom ilyesmivel, szóval ha valami hülyeséget írtam, akor elnézést kérek.
2010. okt. 18. 17:36
1/4 anonim válasza:
Proxy-k, VPN-ek, Tor, ide kb. bármelyik szóba jöhet. Ha nem fontos adatok akkor WebProxy-kal is probálkozhatsz, azok talán a legegyszerűbbek, csak elég kérdéses az adataid biztonsága.
2/4 anonim válasza:
A legtöbb szolgáltató dinamikus ip-s. Ha újra bejelentkezel (pl. routert áramtalanitod, aztán vissza) más lesz az ip-d.
3/4 anonim válasza:
Biztos jó okuk volt rá hogy IP ban-t kaptál, úgyhogy ne próbálkozz:P Egyébként pedig IP cím csere megoldja.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm, megpróbálom!
Másrészt: Nem csináltam semmi komolyat amiért ip-re bannolnának, legdurvább doog amit csináltam az egy kicsit offenzív komment.
2010. okt. 19. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!