Bing AI kép generátora miért érzékeli ezt tiltott tartalomnak?
"Content warning
This prompt has been blocked. Our system automatically flagged this prompt because it may conflict with our content policy. More policy violations may lead to automatic suspension of your access.
If you think this is a mistake, please report it to help us improve."
(Néha ez jön fel:
Unsafe image content detected
Your image generations are not displayed because we detected unsafe content in the images based on our content policy. Please try creating again with another prompt.)
Általában akkor írja ki, ha hírességekre keresek rá. Átnéztem a content policy-t, nem találtam olyan részt, ahol tiltaná celebekről való kérést. Ilyesmiket teszteltem:
Brad Pitt reading a book
Britney Spears concert
Madonna singing with Miley Cyrus
És mindre ez a tiltás szöveg jön. Instagramon a kedvenc énekesemről láttam, hogy mások csináltak képeket, én is még párat tudtam csinálni, de azóta az ő nevére is ezt dobja ki. Azután próbálkoztam más hírességek nevével és nem találtam olyat, aminél nem tiltott volna.
Mert ez egy globális szolgáltatás, így nagyon progresszív/fejlett/haladónak, "politikailag korrektnek" kell lennie, nem sérthet meg senkit (hogy kiket, azt a szolgáltatás urai határozzák meg az általuk követett ideológia alapján), semmit, még ha az nem is sértő számára. És ha permanensen ilyen promptokat adsz meg neki, ki is tilthatnak.
Ha ettől mentesülni akarsz, akkor "magadnak kell kikaparni a gesztenyét" és a saját gépeden futtatni az AI-t. Erre remek nyílt forrású eszköz a Stable Diffusion:
aminek egy könnyebben, webböngészőből kezelhető változata:
ha régebbi videokártyád lenne (amit ki szeretnél használni), létezik azt kihasználó változat:
Ehhez szükséged lesz modellre, amit például innen:
[link] - ez ingyenes regisztrációt igényel
vagy innen
tudsz beszerezni, majd kedvedre finomhangolhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!