Másnak is tűntek el filmek a SkyShowtime Saját listám-ból?
Nem olyanról beszélek, hogy lekerült a platformról, mert rákeresve ott vannak és újra hozzá tudom adni a listámhoz.
DE, HOGY A BŰBÁNATBAN KERÜLTEK KI ONNAN???
Ráadásul olyan filmek, amiket még a regisztráció után elsőként raktam be a listába és rendeztem sorba azokat, és így legalul voltak.
Ugye a Netflix-el ellentétben itt lehet rendezkedni valamennyire, ott meg folyamatosan keveri a saját listát valamilyen számomra ismeretlen alapon.
Szóval most át kellene néznem a teljes film és sorozat listát, hátha újra megtalálom, ha egyáltalán még emlékszem rájuk, és ráadásul a "szépen" elrendezett listát is teljesen szétba...rmolta.
Más is találkozott ezzel?
Mi okozhatta?
Már vagy a 25. filmnél tartok amit újra fel kell venni a listába.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ahogy adogatom hozzá a filmeket újra, úgy tűnnek el alulról a már hozzáadottak!
Létezik, hogy összesen 193 elemet tartalmazhat a saját lista?
Hozzáadok egyet és az utolsó ugrik is.
A net sehol nem ír, vagy én nem találok ilyen infót a skyról.
De még ehhez hasonló kérdést sem.
(Ha valaki abba kötne bele, hogy miért pakolnám úgy tele, annak az a válaszom, hogy próbálja ki a sky ajánlóját, ami egy kalap sz...!
A kereső sem ér sokat, mert valamire vagy csak az angol címére valamire csak a magyarra, és valamire csak a kettő fura keverékére lehet keresni. Még egy adott film alatt sem a releváns találatokat dobja ki. Ezért ha felbukkan valami, azt dobom is a listába. És pont ma bukkantam egy jó adag olyanra, ami érdekelne később és a fősodorban még véletlenül sem bukkant fel eddig.)
Ncore
Diablo
Bithumen
Torrent oldalak érik meg ingyen vannak és nem törölnek.
Nekem sem tetszik a SkyShowtime kínálata mert elég kevés a tartalom rajta, alig vannak rajta horror filmek is.
Ha még is fizetnél akkor inkább ezeket szabad csak használni:
Netflix
HBO MAX
Disney+
Ha te is horror kedvelő vagy akkor még ez:
Scream
Ilyen gáz szolgáltatást még nem láttam mit a SkyShowtime.
Nem tudom az Amazon Prime Videon mennyi tartalmak vannak rajta, de azt olvastam róla hogy 890 Ft-ért nem minden tartalmat nézhetünk meg, pluszba még fizetnünk kell hogy elérjük az új tartalmakat is, ami szerintem gáz.
Tudom, hogy én leszek a szemét, de elolvastátok egyáltalán a kérdést?
Amiket írtok, azoknak semmi, de az égadtaegyvilágon semmi köze a kérdésemhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!