Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehet ezt beállítani?

Hogy lehet ezt beállítani?

Figyelt kérdés
Valakit ismerősnek akartam jelölni, vannak közös ismerősök is, és nem lehet, sem üzenetet küldeni neki. Nincs a profilján az ismerősnek jelölöm funkció, sem az üzenet funkció. A beállítások között nem találok ilyet, mert ha van közös ismerős, akkor mindenképpen lehet(ne) ismerősnek jelölni az illetőt. Az üzenet funciót sem értem, hogy vette ki, mert nem találok ilyen beállítási lehetőséget. Mert én is beállítanám ezt, már régóta kerestem, hogy hogyan lehetne az üzenet, illetve az ismerősnek jelölés gombot is kivenni, annak ellenére, ha van közös ismerős, de nem találom a beállítások között. Nem tudom neki, hogy sikerült, vagy hol állította be?
2023. okt. 7. 13:28
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!