TheVR szintű csatorna körülbelül mennyi tiszta keresetet tud realizálni nagyságrendileg havonta?
Twitches donatek, youtube nézettség, szponzorok. Szerintetek mennyit kereshetnek tisztán, leadózás után?
Azt nyilván látni, hogy messze nem csórók, sőt szerintem átlag magyar életszínvonaltól jobban élhetnek.
Szerintem a VR is így kommunikálja le. Pénzről sosem beszélnek
Nem tudom ha tudnák a nézők, akkor donatelnének e annyian amennyien.
Vagy azt mondanák hogy bakker ezek multimilliomosok, inkább félreteszem magamnak?
Az elején írták le neked, hogy ceginfo-n minden éveben fent van az előző éves bevételük egy másik válaszoló leírta, hogy mennyi lehet ebből a profit mit szeretnél még látni? Ne mutassák meg esetleg, hogy mennyi van a bankszámlájukon? Mi közöd neked vagy akárki másnak hozzá már ne is haragudj meg? Aki akar donatelni az úgy is fog aki meg nem az nem pont. Tökéletes példa erre a külföldi tényleg dollármilliomos streamerek akik ugyanugy kapják a rohadt sok donate-et.
Amugy már nem azért de a magyar nézőközönség illetve a magyar emberek, főleg az interneten, közel nem annyira érettek vagy csak szimplán nincsenek olyan szinten, hogy pénzről lehessen beszélni velük mert egyből megy a fröcsögés meg a "Menjen inkább gyárba dógozni meg a ki a fődre kapálni" szintü rendkívül értelmes kommentek jó magyar módra
A magyar emberrel lehet a pénzről beszélni, ha normálisan beszélnének róla. De nem, helyette megy a ködösítés, megtévesztés, átverés. Ha sok streamert nézel, akkor biztosan ismerősen hangzanak az olyanok mondatok, mint:
"ez nem a pénzről szól"
"tudjátok jól, hogy én nem ebből élek meg"
"ez rólatok szól, nem a pénzről"
"ha pénzt akarnék, akkor telibe raknám reklámmal"
stb.
Közben ülnek a sok tíz-százmillió éves Ft.-on. Nem gondolod, hogy az álszentség eleve itt kezdődik, nem a nézői oldalról? Fél kezemen meg tudom számolni, hogy hány olyan magyar youtuber van, aki beszélt a pénzről és mindezt úgy tette, hogy konkrét számokról beszélt, nem csak ködösített a nézők felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!