Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mennyi 6 GB adatmennyiség?...

Mennyi 6 GB adatmennyiség? Ennyire szeretnék előfizetni. ( álltalában böngészek, zenét töltök le, levelezek, fényképeket tárolok, youtube-ozok)

Figyelt kérdés
2010. okt. 18. 13:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Az pont 6144MB. Mérd le, hogy mennyi forgalmat generálsz 1 hónap alatt, utána majd el tudod dönteni, hogy elég-e.
2010. okt. 18. 13:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha jól értem mobil netről van szó amit számítógépen használsz? Igen csatlakozom az előttem szólóhoz mérd le akár egy hétre vonatkozó mérés képet adhat, windows alá ajánlani tudom a bandwith monitor pro-t.
2010. okt. 18. 13:26
 3/6 anonim ***** válasza:

amikor én külföldön voltam, mobilnetem volt ilyen feltöltős, 1gb-os, az nekem elég volt majdnem egy hónapig, de nem csináltam semmi érdekeset vele, csak megnéztem e-maileket, meg egy két oldalt , + msn néha. nem is mindennap neteztem .

de ha te zenét töltessz , meg youtubeozol meg még jó pár dolog napota, akkor még az is lehet hogy belefér a havonta 6gb-ba , de ha ilyen filmeket akarsz letölteni, akkor érdekes lesz , de ha nem akkor sztem belefér. amúgy az mennyibe kerül ?

2010. okt. 18. 13:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Na nem töltesz le filmeket és DVD-t, hanem csak oldalakat nézegetsz, és zenét töltögetsz, valamint oldalakon lévő videókat nézegetsz (Youtube,stb..) akkor bőven sok.
2010. okt. 18. 13:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Bocs..8 GB-os a csomag.Milyen program méri??
2010. okt. 18. 13:39
 6/6 P.O.C. ***** válasza:

DU Meter

[link]

2010. okt. 18. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!