Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha Inkognitóban nyitom meg a...

Ha Inkognitóban nyitom meg a Wikiwand-ot, akkor a Chrome miért a lapok régi változatát tölti be?

Figyelt kérdés

Kinek van Chrome böngésző a számítógépén? Próbálja meg Inkognitóban megnyitni ezeket a lapokat:

[link]

[link]

Nyissa meg egy hét múlva újra Inkognitó módban! Látja, hogy semmi változás nem történik.

2023. okt. 2. 18:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Próbáltad másik böngészőben? Wikipédiáról nézve is rossz?
2023. okt. 2. 18:43
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen Edgével is megpróbáltam, de ott is a régi változatot hozza be az Inkognito.
2023. okt. 2. 18:56
 3/11 A kérdező kommentje:

Itt van egy témám:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..

Ezért a böngészőben letiltottam a Wikipédiát.

2023. okt. 2. 19:00
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy valamilyen szerkesztési változatot akarsz mindig megnyitni (rossz a linked vagy a könyvjelződ), és azért látod egy konkrét dátum állapotát ami nem változik?
2023. okt. 2. 19:01
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem egy szerkesztési változatot akarok megnyitni. A lap legújabb változatát próbálom megnyitni.
2023. okt. 2. 19:04
 6/11 A kérdező kommentje:

[link]

Még ha ezt a lapot Inkognitóban nyitom meg, akkor is azt a változatot hajlandó betölteni, amikor a műsornak még csak három adását vetítették le.

2023. okt. 4. 21:25
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem te vagy a kétszáz zoknibábos Balázs, akit állandóan kitiltanak Wikiről? Lehet hogy emiatt nem látod az oldalt bizonyos nézetben.
2023. okt. 4. 21:28
 8/11 A kérdező kommentje:

Válasz: ha engem nem azonosítanának Balázs6-tal, akkor mindent megtennék, hogy a kitiltást elkerüljem.

Azt nem tudom, hogy egy album nevezetességét mi támasztja alá, viszont az az érdekem, hogy legyen olyan honlap, mely leírja, hogy melyik Napoleon Boulevard albumon mi van.

2023. okt. 4. 22:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Jaj Balázs... engedd már el ezt a Wikipédiás rögeszmét.
2023. okt. 4. 22:58
 10/11 A kérdező kommentje:

Nézzék meg ezt:

[link]

A lap hivatkozik a hetedik évadra, de a kilencedik évadra nem.

2023. nov. 28. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!