Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mennyi pènzt szánjak egy...

Slimmmshady47 kérdése:

Mennyi pènzt szánjak egy mèdiában vásárolni kívánt wifi ruterre?

Figyelt kérdés
Csak mert nagy árkulonbsegek vannak és nem értem,hogy mièrt.Egyèbkènt van wifi csak nem elèg erősen èr be a szobámba a telomhoz.

2023. okt. 1. 19:21
 1/8 anonim ***** válasza:

milyen modem és router van most?

mekkora a terület? milyen falak vannak?

Az mit jelent hogy nem ér erősen a szobádba? Ha van wifi de lassu a letöltés ez részben normális, mert minél távolabb vagy a wifi routertől annál lassabb lesz az internet wifin.

2023. okt. 1. 19:46
 2/8 anonim ***** válasza:

Először is ne a médiában keress, hanem Árukereső vagy árgép.

😀

2023. okt. 1. 20:17
 3/8 P.O.C. ***** válasza:
Rég nem vásároltam a Mediaában, de néhány éve még a legdrágább volt az Informatikai alkatrészek és kiegészítők terén. Nem hiszem hogy ez azóta változott.
2023. okt. 1. 21:02
 4/8 anonim ***** válasza:

#kérdező - "Csak mert nagy árkulonbsegek vannak és nem értem,hogy mièrt."

Tudásban különböznek egymástól.

[link]

[link]

[link]

[link]

2023. okt. 2. 06:24
 5/8 A kérdező kommentje:
Ezzel nem vagyok előrèbb..
2024. ápr. 12. 11:41
 6/8 P.O.C. ***** válasza:

A nagy árkülönbségek a tudásban és sebességben mutatkoznak meg. Hiába van egy routernek annyi antennája, mint sündisznón a tüske, az gyakran jelent nagyobb hatótávolságot. Csak egy példa, az 5 antennás AX -es Asus routerem jelét a szomszéd melléképületben a műhelyben már nem is látta a telóm. Kíváncsiságból beüzemeltem egy régi 1 antennás G szabványú TP-Link routert, igaz 1-2 csík volt a jelerősség, és csak 5 megabit jött át, de simán tudtam netezni.

Tehát ha neked a hatótávolság a cél, nem feltétlenül ezeket a méregdrága sündisznó routereket kell nézni. Lehet nem kell neked 1000+ megabit Wi-Fi sebesség, sem speciális webes szolgáltatások, amit ezek nyújtanak.

Lehet elég egy 2-3 modulos Mesh rendszer pl.

2024. ápr. 14. 07:12
 7/8 A kérdező kommentje:
Gèphez kell online játékra ès remèlem mèg azt is hogy net kábellel azt is rá tudom kötni mint ami van a másik szobában a fliptől...14ezreset ajánlottak a médiában
2024. ápr. 14. 07:55
 8/8 P.O.C. ***** válasza:

Online játék a kaszinó, a honfoglaló, meg online játék a Counter-Strike, Call Of Duty stb., ahol minden milliszekundum számít a egér gomb lenyomása után, hogy ne te fogj hamarabb padlót, hanem az ellenfél.

Előbbi két esetben még szóba jöhet a Wi-Fi, utóbbi két esetben nagyon nem. Akkor szépen kábelezz oda. A legtöbb routeren 1 WAN és 4 LAN port van, tehát a kábelezéssel nem lesz gond.

Ha viszont olyan online játék, ahol nem számít a válaszidő annyira, akkor vehetsz Wi-Fi routert, de előre a hatótávolságot senki nem tudja neked megmondani. Minden a helyi körülményektől függ. Ezért ajánlott online venni, ha szar a hatótáv elállhatsz a vásárlástól 14 napon belül.

Ha egyből biztosra akarsz menni, vegyél Mesh pack -ot, a 2 db -osakat is már elég baráti áron lehet kapni.

pl.: [link]

A másodikat modult elviszed valahova fél útra a fő modul és a kliens közé, így biztos lesz erős Wi-Fi -d.

2024. ápr. 14. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!