Hogy lehet eltüntetni a honlapokról az eredeti tartalmat takaró hirdetéseket?
Nekem a linkelt oldal bejön rendesen! :)
Ha felbukkanó reklámokat szoktál látni, akkor használj szűrőket: pl. pop-up killer, vagy hasonló!
Általában a flash-es reklámoknak is szokott a jobb felső sarkában lenni egy X ami bezárja.
Ha nem akarsz semmilyen programot használni, mert csak ez az egy egyedi eset van, szerintem megoldható máshogy is. Elvileg a reklám az oldal tartalma fölött helyezkedik el, ha kijelölöd az oldal tartalmát, akkor a reklám alatt is ki lesz jelölve. Majd azt bemásolod Word-be, és ott látod mi volt a sárga téglalap alatt.
Viszont ha végleges megoldást keresel az ilyen gondokra, akkor reklámblokkolót kell használni. Például AdBlockPlus
Oh hát tudom mi a bajod. Igazából ezt az oldal üzemeltetőjének kéne mondani, mivel nem volt tekintettel a kis monitort használókra és fixre tette a hirdetés kódját. Nézd meg nekem ilyen (igaz most nem a sárga csík van, másik reklám van helyette):
Konkrétan az oldal nagy képernyőre készült, neked kicsi a felbontásod, ha jól láttam valami 800x600-as vagy nem tom, de nem valami nagy. Nem tudod feljebb rakni? Vagy CRT monitorod van?
Köszi!
Ez egyszerű és gyors volt .
Telepítettem az ajánlott kiegészítőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!