Melyik magyar torrent oldal a legjobb jelenleg?
Figyelt kérdés
2023. szept. 26. 10:12
1/9 anonim válasza:
Ncore, Diablo.
Szerintem több felesleges, inkább érdemes orosz oldalakon nézelődni ezeken kívül.
2/9 anonim válasza:
Ncore bőven a legforgalmasabb 10+ éve
4/9 anonim válasza:
Ha fent vagy nC-n, másra nincs szükséged. Régen jól jött egy backup amíg az RTL release tiltás volt, azóta azt is feloldották.
Nem véletlen, hogy erre az oldalra kunyerálnak meghívókat, semmilyen másra nem szoktak.
5/9 P.O.C. válasza:
nCore ahogy előttem írták. Hiába vagyok fent több oldalon is, ott a legvalószínűbb hogy megtalálom, amit keresek, és azt le is tudom tölteni, mert van elég seed.
6/9 anonim válasza:
#4.Ha megjelenés előtt szeretnél nézelődni filmeket akkor kellhet mondjuk a Diablo.
A kettő jól kiegészíti egymást, meg azért jókora tiltó lista van az nCore-n.
7/9 anonim válasza:
#6 Azzal mondjuk nincs bajom hogy nem tudom letölteni a moziban kamerával felvett filmeket. Ha ennyire érdekelne egy film akkor kifizetem inkább azt a 2000Ft a jegyre, mindsem így kelljen végigszenvedni (vagy várnom kellene neadjisten 2 hetet)
8/9 anonim válasza:
Ncore. Örülök is, hogy ott nincsenek fent kamerás filmek, undorító minőségűek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!