Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit lehetne tenni hogy jobban...

Mit lehetne tenni hogy jobban fogja a konyhában is a WiFit meg a nagyszobában?

Figyelt kérdés

3 szobás lakás, 1 nappali, 1 konyha, fürdővel. 10×10 es lakásról van szó.

Nos a WiFi router az én szobámban van. A nappaliban fog 4es jelerősséget. Nagyanyámék szobájában 3at, nappaliban 4et, fürdőben 3at, azonban a konyhába általában 1et néha 2őt, a nagyszobában meg ahol anyámék vannak már egyáltalán nem fogja néha néha 1et fog. Mit tehetnénk? A router nem lehet elvinni a szobából mert itt van a kábel nálam le eresztve ebben a szobában. Van valami jel erősitő vagy vmi?

2023. szept. 24. 09:01
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha a routeren (milyen típus is?) cserélhető az antenna érdemes nagyobb nyereségűt tenni.

Ha szolgálatói (ki is a szolgáltató?), akkor nem biztos hogy megoldható.

Cserélhető antenna helyére RP csatlakozó vezeték (antenna toldó) + nagyobb nyereségű antenna kedvezőbb helyre (olykor már 1 méter is számít).

Távolságokról mit se tudunk, belső falazatról úgy szintén.

Ennyi információból (kb. lényeges semmi), tőlem ennyi telik..

2023. szept. 24. 09:17
 2/6 anonim ***** válasza:

Van jelerősítő.

[link]

Vagy Mesh hálózat.

2023. szept. 24. 09:21
 3/6 anonim ***** válasza:
2023. szept. 24. 09:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Létezik jelerősítő, de egyszerűbb ha a routert átrakod a ház közepére amennyire lehet
2023. szept. 24. 09:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Esetleg TP-Link Deco, ami csinál egy egységes hálózatot és meg a roamingot is tudja.
2023. szept. 24. 10:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Én ilyen antennákat vettem rá, azóta hasít a net: [link]
2023. szept. 24. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!