Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha snapchaten valaki törölt...

Ha snapchaten valaki törölt engem azt láthatom?

Figyelt kérdés
Tehát arrol van szó hogy összevesztünk, törölem, aztán viszavettem, beszelgettunk. Utána másnap láttam a storyját meg még 2 snapet is küldött (de gondolom ezt mindenkinek). Azóta ugye mi nem beszélünk, de azt látom a profilján hogy mindig növekszik a snaprecordja naponta kb 100-at küld annyival nő. Meg alul irja hogy miota vagyunk barátok. (miota visszavettem már azt a dátumot irja) Viszont snapet mar nem kapok tole le is jart a streak ideje kiirta az hogy ujrakezdjem de most ejfel utan vegleg lejart. En azt gondolom akkor nem törölt le ha ezeket látom, csak nem vagyok biztos benne. Irni biztos nem irok ra hogy lassam e hogy "pending" mert szakitasrol van szo es elegge osszevesztunk azóta nem is irok neki. Köszönöm a válaszokat!

2023. szept. 24. 03:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen. Havi statisztikára lefogja bontani és excel táblázatban kimenti neked az összes ismerősöd lakcímét, korát, horoszkópját és hogy mikor néztek a profilod meddig. Közben mire gondoltak az agyukban. További 500 forintos sms szolgáltassal bongo a majom megmondja ki szerelmes beléd. Olyan felhasználókat is mutat akik nem követnek, de megnézték a profilod. Ezeknek az embereknek a kameráját is megtudod nyitni és élőben nézni tudod, hogy mit csinálnak, vagy a gallériájukban kutakodni.

És ez mind csak neked!

2023. szept. 24. 14:33
 2/2 A kérdező kommentje:
Esetleg valami értelmes válasz? Aki tudja is ezt? Mert en annyira nem hasznalom.
2023. szept. 24. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!