Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van módom megszerezni a wifi...

Van módom megszerezni a wifi kódot valami alkalmazással?

Figyelt kérdés
Nos külföldre költöztem ilyen kicsi lépcsőházba és a tulajok nagyon nem értenek az ilyen elektronikus dolgokhoz, vettek egy uj wifi routert, de nem tudjàk a jelszavát és segíteni sem tudok nekik mert nem egy nyelvet beszélünk és nem tudom hogy fordító àltal sikerülne e valamire jutni, lényeg hogy felajánlották hogy egy rokonjuk megcsinálja másnapra, de az a másnap már 3 hete lassan, itt nagyon drága a mobilnet, 8000-ért csak 20 gigát tudok venni, szoval arra gondoltam hogyha van valami kis egyszeru program amivel letudom lesni akkor kihasználnám és megadnám nekik is a kódot
2023. szept. 24. 00:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
2023. szept. 24. 10:35
 12/14 A kérdező kommentje:
Igen, valszeg rajta van a wifi hátulján a kód, lehet tenyleg nem akarjàk megadni, de amikor ideköltöztem akkor láttam hogy nagyon nem értenek ehhez az elektronikához, az egyikük még a fordítót se tudta használni rendesen, meg letöltött egy fordító alkalmazàst ahelyett hogy a google fordítót használta volna, az a baj hogy nem tudom hogy mennyire kedvelnek, mert egyszer amikor németül beszéltek egymással elindítottam a fordítós mikrofont és arról beszéltek h mennyire rühellik a magyarokat, szoval érdekes, de sajnos a saját wifit se engehetem meg magamnak, azért kellene ennyire az internet mert próbálok spórolni
2023. szept. 24. 15:01
 13/14 anonim ***** válasza:
12: És szerinted nekik ingyen van a net? Ez csak Magyarországon van, hogy relatív olcsó a net előfizetés.
2023. szept. 26. 00:34
 14/14 A kérdező kommentje:
13 nyilvàn nem, csak ha nem akarják megadni nem értem miért igértèk be, de amúgy nem kell félteni a pénzüket, nagyon gazdagok, mellesleg ha mondanàk hogy fizessem a wifi rám eső részét akkor fizetném, az albérleti pénzt lehet így kalkulálták.
2023. szept. 27. 04:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!