Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tudom megnyitni a...

Miért nem tudom megnyitni a bit.ly linket?

Figyelt kérdés

Egyből ezt adja ki, holott hivatalos linkre kattintottam:

This is a 404 error, which means you've clicked on a bad link or entered an invalid URL. Maybe what you are looking for can be found at Bitly.com. P.S. Bitly links are case sensitive.

2023. szept. 21. 10:38
 1/2 anonim ***** válasza:

A hivatalos link, meg az ilyen f.szom linkrövidítők soha nem férnek meg egy mondatban :)

Kérd el a link tulajdonosától a normális linket.

2023. szept. 21. 10:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha megszűnt időközben az oldal amit a rövidítőbe ágyaztak, akkor hiába nyitod meg a linket, nem tud mire elvezetni. Az is lehet, hogy a rövidített linket vonták vissza, csak a hivatkozást ahol közzétették, nem szerkesztették vagy törölték.

Te egy 404-es hibával nem fogsz tudni mit csinálni, amíg nem javítják ki manuálisan (nem is rendszerhiba). Viszont a lehető legritkábban szokták ilyen linkek mögé rejteni a hivatalos dolgokat, sokkal inkább ha abból próbálnak nyerészkedni hogy ilyen szolgáltatáson keresztül próbálnak rávenni a böngészésre.

2023. szept. 21. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!