Tiktokon nem tudom deaktivalni/ torolni egy regi fiokom?
Figyelt kérdés
Amikor meg kisebb voltam csinaltam par videot, ma meg szolt az osztalytarsam hogy megtalalta oket... Nem tudom milyen jelszoval voltak regisztralva. Hihetetlen kinos, valahogy nem lehet megoldani?2023. szept. 20. 18:19
1/3 anonim válasza:
Jelszóemlékeztető lehetőségein kívül nincs más. Ne felejtsd el, ha most is használod az alkalmazást és töltesz fel videókat, az is ugyanúgy kínos, amivel szembesíteni fognak a jövőben. Csak ezt még nem érzékeled, majd csak pár év múlva jössz rá.
2/3 anonim válasza:
A kínai kormány tudja a jelszót, velük vedd fel a kapcsolatot
3/3 A kérdező kommentje:
Most nem rakok fel videokat, kinottem belole. Akkor nagyon jo moka volt de visszanezve elasnam magam... Az a baj hogy azt se tudom milyen emailcimmel voltam regisztralva. Akkor csak remenykedek hogy nem neznek utanam az ismeroseim
2023. szept. 21. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!