Mi lehet a hiba?
Figyelt kérdés
Nem kapok meg megerősÍtő levelet a citromail fiókomon.. minden mást megkapok,de az EA play megerősÍtőt nem.. megszerettem volna változtatni az emailemet EA playen,csak megerősÍtő kód kell..2023. szept. 19. 12:06
2/3 anonim válasza:
Ha van több mappa amibe levelek érkezhetnek, nézd meg ott is. Komolyabb helyeken leírják, hogy ne használj Freemail vagy Citromail címet regisztrációhoz, mert nem képesek minden levelet fogadni, nem megbízhatók. Ha nálad is ez van, csak annyit tehetsz, hogy addig próbálgatod (pl. naponta egyszer, nehogy letiltsanak behatolási kísérlet, túl sok próbálkozás miatt), míg meg nem kapod.
3/3 A kérdező kommentje:
nincs sehol se,az a baj.. spam mappám az üres, ezt az accountot még 4-5 éve hoztam létre,anno nem volt semmi gond vele,mióta ilyen fizetős fos lett a citromail,azóta ilyen, és supportnak se tudom hol lehet irni
2023. szept. 19. 12:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!