Honnan tudta meg az e-mail címem?
A munkahelyemen van egy csoportfelelősünk, aki közzéteszi az éppen aktuális információkat, táblázatokat. Pár hete dolgozom csak a cégnél, és a napokban beléptem a gmail fiókba. Erre látom, hogy meg van velem osztva egy google.docs táblázat. Én meg csak néztem, hogy honnan a fenéből tudja ezt az e-mail címem!
Telefonszámon kívül semmit nem adtam meg neki. Létezik egy hivatalos belső munkahelyi outlook e-mail cím, ahová szintén feltölt mindenféle információt. Eddig rendben is van, de eddig csak oda vártam mindig tőle az információkat, a "google" e-mail címemet eszem ágában nem volt kiadni!
Az androidos telóm azzal a címmel van bejelentkezve, mármint a google e-mail címmel, meg a drive stb. A gmail-os címet csak az android miatt használom, meg szemetesként, pizza rendelésre stb.
Eszem ágában nincs a szintén gmail-os privát e-mail címem összekötni az androiddal, hogy aztán mindenféle applikáció, pizzafutár cég, meg a fene tudja még kik tudjanak róla. A "szemetes" e-mail pont emiatt volt, hogy a privát gmail címem mellőzzem mindenféle adroidos nyavalyától meg foodpanda, egyéb cégektől. Azt nem tudom, hogy mivel munkahelyi tagként van ott valami csoportfelelősként milyen jogosultsággal bír?
Mit lát, esetleg látja-e az e-mailből fakadó előzményeim, stb. Már éppen ez is elég baj, hogy megtudta! Le is tiltottam egyből. Csak nem tudom honnan tudhatta meg, a telefonszámom alapján? Valakinek van valami ötlete?
Nem tettem még fel neki, mivel csak most vettem észre. Nem is nagyon akarom, mert valami fejes tag, akivel nem kellene össze veszni. Fontos most a munkahelyem, nem akarom magam kirúgatni.
Persze ha adódik a kérdés, és meglátja hogy letiltottam. Bár nem tudom foja-e látni, de akkor elmagyarázom neki, hogy b+ ezt a címem senkinek nem adtam meg! Nem értem, hogy honnan tudod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!