Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Honnan tudta meg az e-mail címem?

Honnan tudta meg az e-mail címem?

Figyelt kérdés

A munkahelyemen van egy csoportfelelősünk, aki közzéteszi az éppen aktuális információkat, táblázatokat. Pár hete dolgozom csak a cégnél, és a napokban beléptem a gmail fiókba. Erre látom, hogy meg van velem osztva egy google.docs táblázat. Én meg csak néztem, hogy honnan a fenéből tudja ezt az e-mail címem!

Telefonszámon kívül semmit nem adtam meg neki. Létezik egy hivatalos belső munkahelyi outlook e-mail cím, ahová szintén feltölt mindenféle információt. Eddig rendben is van, de eddig csak oda vártam mindig tőle az információkat, a "google" e-mail címemet eszem ágában nem volt kiadni!

Az androidos telóm azzal a címmel van bejelentkezve, mármint a google e-mail címmel, meg a drive stb. A gmail-os címet csak az android miatt használom, meg szemetesként, pizza rendelésre stb.

Eszem ágában nincs a szintén gmail-os privát e-mail címem összekötni az androiddal, hogy aztán mindenféle applikáció, pizzafutár cég, meg a fene tudja még kik tudjanak róla. A "szemetes" e-mail pont emiatt volt, hogy a privát gmail címem mellőzzem mindenféle adroidos nyavalyától meg foodpanda, egyéb cégektől. Azt nem tudom, hogy mivel munkahelyi tagként van ott valami csoportfelelősként milyen jogosultsággal bír?

Mit lát, esetleg látja-e az e-mailből fakadó előzményeim, stb. Már éppen ez is elég baj, hogy megtudta! Le is tiltottam egyből. Csak nem tudom honnan tudhatta meg, a telefonszámom alapján? Valakinek van valami ötlete?

#gmail, telefonszám
2023. szept. 17. 21:25
 1/5 anonim ***** válasza:
41%
Mikor feltetted neki ezt a kérdést, mit válaszolt?
2023. szept. 17. 21:28
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem tettem még fel neki, mivel csak most vettem észre. Nem is nagyon akarom, mert valami fejes tag, akivel nem kellene össze veszni. Fontos most a munkahelyem, nem akarom magam kirúgatni.

Persze ha adódik a kérdés, és meglátja hogy letiltottam. Bár nem tudom foja-e látni, de akkor elmagyarázom neki, hogy b+ ezt a címem senkinek nem adtam meg! Nem értem, hogy honnan tudod!

2023. szept. 17. 21:33
 3/5 anonim ***** válasza:
27%
Lehet nem ő tudja a privát mail címed, hanem a google tudja a céges email címed... 🙂
2023. szept. 17. 22:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Jelentkezési lapon, önéletrajzon nem szerepelt?
2023. szept. 18. 02:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem azt adtam meg természetesen.
2023. szept. 18. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!