Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi az a 'spam' ? Mennyire...

Mi az a 'spam' ? Mennyire kell komolyan venni az ide érkező üzeneteket?

Figyelt kérdés

2023. szept. 15. 16:13
 1/3 anonim ***** válasza:
88%

A spam a fogadók által nem kért, elektronikusan, például e-mailen keresztül tömegesen küldött hirdetés, felhívás vagy lánclevél.

Esetleg átnézheted, hogy van-e bennük tényleg hasznos levél, de én nem szoktam, csak ha valaki jelzi, hogy nem válaszoltam valamiére és azt nem kaptam meg. Volt már, hogy ott megtaláltam.

2023. szept. 15. 16:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Néha oda szokott kerülni, ha regisztrálsz webshopon.

Ez csak egy példa, hogy néha érdemes megnézni.

Ha a kért email nem érdekel, érdemes leiratkozni. Átalában a levél legalján szokott lenni.

2023. szept. 16. 20:52
 3/3 anonim ***** válasza:

"Ha a kért email nem érdekel, érdemes leiratkozni. Átalában a levél legalján szokott lenni."

Ha egy általad felismert és megbízható oldaltól jött a levél, akkor igen.

De ha tényleg csak spam, akkor inkább ne, mert ezzel csak igazolod feléjük, hogy az adott email cím, amire küldték a levelet, létezik.

2023. szept. 17. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!