Honnan tudom hogy vki nem olvasta a messenger üzenetet vagy csak megjelölte olvasatlannak de közben olvasta?
Figyelt kérdés
#olvasatlannak jelölt #vagy olvasatlan
2023. szept. 15. 12:07
11/19 anonim válasza:
Jó, akkor van. Majd elmondja ő...
12/19 A kérdező kommentje:
Illetve a haverja által szoban.
Hosszu.
A lényeg hogy teljesen képben van mindig azzal amiket neki írtam, olvasatlanul.
2023. szept. 15. 17:36
13/19 A kérdező kommentje:
Nem mondja el mert azt akarja hogy azt higyjem el se olvassa.
2023. szept. 15. 17:37
14/19 anonim válasza:
Hogyne kisfiam, persze. Kellemes további vergődést.
15/19 A kérdező kommentje:
Papi huzz már innen.
Ugyse tudsz semmit.
2023. szept. 15. 17:40
16/19 anonim válasza:
Mert nincs mit tudni, ugyanis nincs olyan, hogy másnak jelölsz üzenetet olvasatlannak. Kész, pont.
17/19 A kérdező kommentje:
Jo akkor másképp csinálja.
Mindent tud úgy hogy ne tudjak róla.
A hülyék akik szerint semmit nem lehet sehogy, kíméljenek.
2023. szept. 15. 17:51
18/19 anonim válasza:
A facebook mindig is szarul jelezte. Lehet, hogy már rég megnyitotta, nálad meg még napok után is úgy mutatja, hogy nem nézte meg. A "látta" jelzés sem megbízható, ahogy az üzenet kézbesítési állapota. Az egész egy megbízhatatlan bughalmaz
19/19 anonim válasza:
Nállam ugyan ez a gond most.több héttel ezelőtt küldtem valakinek üzenetet és még akkor meg is nézte most még úgy jelzi ki hogy nem nézte meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!