Vásároltam Telekom mobilnetet, miért lassú?
Figyelt kérdés
A Telekom oldalon írták, hogy mi miatt lehet lassú, de egyik se igaz az enyémre: Először azt hittem, hogy a SIM kártya nem ismeri a 4G-t, csakhogy ezidáig volt egy alap havi 10 Mb net rajta, azt ismerte. Most vettem tízezerért havi korlátlant. A házban a többi családtagomnak tök jól fut ez a jel a saját mobiljaikon, tehát nem lehet sem a szolgáltató sem a domborzat hibája.
Valamint bekapcsoltam az enyémen a mobilnet megosztást. A laptopom felismerte, kapcsolódott, és ő sem töltötte be a weboldalakat róla, pedig a WIFI-ről jól ment a laptop. Tehát ezt sem értem, hogy a laptop is miért nem fut a mobilnetemről.
Ilyenkor miben lehet keresni a problémát? Mi lehet a gond, hogy csak nekem nem megy ugyanaz a típusú mobilnet, és megosztani sem lehet?
2023. szept. 15. 00:27
1/1 anonim válasza:
A telefonoddal nem stimmel valami, frissítsd rajta amit lehet, ha nem jó, esetleg megpróbálhatod a gyári beállítások visszaállítását - vagy beviszed hogy oldják meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!