Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért hiszik azt instán hogy...

Miért hiszik azt instán hogy kamu profil vagyok?

Figyelt kérdés
Rendesen ki teszem magamat és nem vagyok kamu, mert saját magamat teszem ki. Lány vagyok egyébként de egy csomó nő társam kérdezi hogy ki vagyok mert olyan kamunak nézek ki. Ebből már elegem van
2023. szept. 9. 11:20
 1/8 anonim válasza:
87%
Most miből kellene kitalálnunk kamunak látszol e vagy sem? Tegnap bejelölt,és rámírt Jennifer Lawrence-nem vicc-finoman közöltem vele hogy szerintem nem ő az igazi,és miért van 2 profilja,- és nem értette miről beszèlek.Azóta ezen kattog az agyam,mivan ha tényleg ő volt...
2023. szept. 9. 11:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudjuk, hogy miert hisznek rolad idegen emberek barmit is?
2023. szept. 9. 11:49
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
Kérdezd meg őket te féleszű.
2023. szept. 9. 11:52
 4/8 Argloss ***** válasza:
82%
Te most azon csodálkozol, hogy büdös van a disznóólban. Az instagram egy ilyen hely. Útban vagy, elvonod tőlük a figyelmet. Másrészt meg lehet, hogy túl sok ötletet merítesz másoktól, nem túl egyedi a kinézeted stb.
2023. szept. 9. 11:52
 5/8 anonim válasza:
79%

Kérdező!

Minek foglalkozol azzal, hogy mit gondolnak mások?

Azt döntsd el, hogy neked mi a célod az instagrammal?

Magadról szeretnél posztolni? Mások(ismerősök) képeit nézegetni? vagy celebeket nézegtni?

Ha azt szeretnéd hogy a te saját ismerőseid lássanak tedd priváttá az oldal aztán akiket valóban ismersz kövesd be aki ismer visszakövet .

Nem kell mások véleményével foglalkozni. Nekem is privát az oldalom és akit nem szeretnék hogy nézegessem (pl fb-on is kitörölt az ismerősei közül) de instán meg be akar követni nem fogadom el a követési kérelmet.

Magaddal foglalkozz, magadnak kell megfelelned.

2023. szept. 9. 12:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem lettél túl plasztikázva?
2023. szept. 9. 21:14
 7/8 A kérdező kommentje:
#6 nem
2023. szept. 9. 22:11
 8/8 A kérdező kommentje:
És ráadásul egy ilyen fejet tett a kérdés mellé 😍
2023. szept. 9. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!