Gmailen kötelező megadni a helyreállitási telefonszámot? Ma kidobta üzibe, hogy elveszthetem 8 évi adataimat stb ha nem adom meg.
9 es nem vergődök tisztelet tudóan kérdeztem,
10 es nem, egyértelmüen elolvastam helyreállitási szám, ki irja, hogyha elvesztem a jelszót satöbbi akkor a telefonra küldik, azt nem értem miért erőlteti a 2 faktor be van kapcsolva müködik is, mert egyszer mikor mindent töröltem a böngészőből sütiket is, akkor addig nem engedett be a fiókba mig sms kóddal nem igazoltam,hogy én szeretnék belépni tehát müködik is. Ezért nem értem hogy ezt a helyreállitási számot miért követeli,
"Biztonsági imélcim az megvan"
Arra azért figyelj hogy ha azon emailt könnyebb feltörni akkor oda kérik a megerősítő kódot a betörők és már fel is vagy törve. Azaz inkább csökkenti a biztonságot.
Ha onnan automatikusan tovább vannak küldve a levelek hozzád, akkor méginkább.
"A KÉTFAKTOROS sms értesités be van kapcsolva!"
Azt tudom hogy két helyen kell megadni a telefonszámot hozzá hogy működjön. Ezt ellenőrizd szerintem mert én is azt hittem hogy be van kapcsolva mert be állásban volt a kapcsoló meg telefonszám is volt, de valójában nem volt (simán jelszóval hozzáadtam egy teljesen új eszközt)
16 köszi a másodlagos imélt is szerintem biztonságos jelszó védi,
"Azt tudom hogy két helyen kell megadni a telefonszámot hozzá hogy működjön. Ezt ellenőrizd szerintem mert én is azt hittem hogy be van kapcsolva mert be állásban volt a kapcsoló meg telefonszám is volt, de valójában nem volt (simán jelszóval hozzáadtam egy teljesen új eszközt)" elvileg müködik néha két böngészőt használok az edge-t elmentette mint megbizható eszközt, de mikor a chrome ba akartam belépni a gugliba nem engedte kérte az sms megerősitő kódot, akkor elvileg rendbe van nem? (ezért nem értem miért erőlteti a helyreállitásit.... (ezt amúgy titkosan kezeli?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!