Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Gmailen kötelező megadni a...

Gmailen kötelező megadni a helyreállitási telefonszámot? Ma kidobta üzibe, hogy elveszthetem 8 évi adataimat stb ha nem adom meg.

Figyelt kérdés
Üdv a szövegre nem emlékszem pontosan elég kicsi csikba irta ki és amikor átléptem a levelek között 1 másik kategóriába el is tünt. A LÉNYEG muszály megadni a helyreállitási számot vagy amit kér vagy ez csak egy opció és csak jelzi? köszönöm előre is a válaszokat . (én ide nem szeretném beirni a mobil számom) Ugye nem veszi el a fiókot ha nem adok helyre állitási mobilszámot?
2023. szept. 6. 09:48
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

9 es nem vergődök tisztelet tudóan kérdeztem,

10 es nem, egyértelmüen elolvastam helyreállitási szám, ki irja, hogyha elvesztem a jelszót satöbbi akkor a telefonra küldik, azt nem értem miért erőlteti a 2 faktor be van kapcsolva müködik is, mert egyszer mikor mindent töröltem a böngészőből sütiket is, akkor addig nem engedett be a fiókba mig sms kóddal nem igazoltam,hogy én szeretnék belépni tehát müködik is. Ezért nem értem hogy ezt a helyreállitási számot miért követeli,

2023. szept. 6. 12:55
 12/19 A kérdező kommentje:
10 es ezért is kérdezem ez miért kötelező, mert a kétfaktort még értem...
2023. szept. 6. 13:03
 13/19 A kérdező kommentje:
5 neked is irom az SMS értesitős kód történet be van kapcsolva ki is próbáltam küld kódot.
2023. szept. 6. 13:13
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha van megadva telefonszámod a gmailodhoz akkor add meg ugyan azt a számot helyreállításnak oszt kész. De mondom én is kaptam ilyen üzit beállítottam a másik emailomat és annyi volt azóta nem zaklatnak
2023. szept. 6. 14:34
 15/19 A kérdező kommentje:
köszi
2023. szept. 6. 15:18
 16/19 anonim ***** válasza:

"Biztonsági imélcim az megvan"

Arra azért figyelj hogy ha azon emailt könnyebb feltörni akkor oda kérik a megerősítő kódot a betörők és már fel is vagy törve. Azaz inkább csökkenti a biztonságot.

Ha onnan automatikusan tovább vannak küldve a levelek hozzád, akkor méginkább.

"A KÉTFAKTOROS sms értesités be van kapcsolva!"

Azt tudom hogy két helyen kell megadni a telefonszámot hozzá hogy működjön. Ezt ellenőrizd szerintem mert én is azt hittem hogy be van kapcsolva mert be állásban volt a kapcsoló meg telefonszám is volt, de valójában nem volt (simán jelszóval hozzáadtam egy teljesen új eszközt)

2023. nov. 5. 11:23
 17/19 A kérdező kommentje:

16 köszi a másodlagos imélt is szerintem biztonságos jelszó védi,

"Azt tudom hogy két helyen kell megadni a telefonszámot hozzá hogy működjön. Ezt ellenőrizd szerintem mert én is azt hittem hogy be van kapcsolva mert be állásban volt a kapcsoló meg telefonszám is volt, de valójában nem volt (simán jelszóval hozzáadtam egy teljesen új eszközt)" elvileg müködik néha két böngészőt használok az edge-t elmentette mint megbizható eszközt, de mikor a chrome ba akartam belépni a gugliba nem engedte kérte az sms megerősitő kódot, akkor elvileg rendbe van nem? (ezért nem értem miért erőlteti a helyreállitásit.... (ezt amúgy titkosan kezeli?)

2023. nov. 5. 11:44
 18/19 A kérdező kommentje:
16 os választ iró! Megint kipróbáltam, a gugliba átirtam a jelszót, néha ugye nem árt kijelentkeztem, az EDGE -be be engedett mert el van mentve, VISZONT A CHROME-ba nem engedett be a google, magába a google-be ugye, megadtam az új jelszót és már kérte is, hogy válasszakbiztonsági igazolási módot, kijelöltem hogy sms-ezzen és szépen jött is a kód azzal léphettem be csak.
2023. nov. 5. 12:35
 19/19 A kérdező kommentje:
Egyébként frissitettem a biztonsági imél cimet 1 másikra (számot nem adtam meg fentebb irtam az sms be engedés megy), zöld pipával jelezte hogy a biztonsági adatok vagy mik frissitve lettek, lehet csak ennyi kellett neki?
2023. nov. 5. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!