Miért nem működik a wifi a laptopomon? Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Otthoni hálózaton minden oké volt, a kolis eduroam okoz gondokat. Rá tudtam csatlakozni, de azt írja "Nincs internet, biztonságos".
A telefonomon nincs ilyen probléma.
Valami tipp?
2023. szept. 2. 18:20
1/15 anonim válasza:
Nem támogatja a tanúsítványt. Az egyetem megfelelő honlapjáról letölthető, telepíteni kell.
2/15 A kérdező kommentje:
Előző tanévben működött, akkor más koliban voltam.
2023. szept. 2. 18:44
3/15 A kérdező kommentje:
Nem találok semmit a honlapon (DE). Most én vagyok a gyökér, vagy tényleg nincs?
Csak találtam valami útmutatót, ami tökre nem segített win11-nél, mert nem találtam, amit keresnem kellett volna...
2023. szept. 2. 23:19
4/15 A kérdező kommentje:
Végigmentem nagynehezen az útmutató alapján ( [link] de still azt írja, hogy "Nincs internet, biztonságos"
2023. szept. 2. 23:49
5/15 Közveszélyes Kontár válasza:
kepernyokep kellene
hogy mi is irja ezt ki
6/15 Közveszélyes Kontár válasza:
ja, a wifihalozat neve alatt
7/15 A kérdező kommentje:
#6 Valami tipp, hogy mit kezdjek vele? :D
2023. szept. 3. 10:19
8/15 A kérdező kommentje:
Még mindig nem
Valaki légyszi, help xd
2023. szept. 4. 15:29
10/15 A kérdező kommentje:
Az stimmel
2023. szept. 5. 09:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!