Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Lehet keresni pénzt az instagr...

Lehet keresni pénzt az instagrammal ha sok követőd van?

Figyelt kérdés
Nagyjából 2-3 éve kezdtem el egy instagram meme oldalt csinálni, ahova hobbi szinten töltöttem fel tartalmakat. Az elmúlt években nagyjából 800 posztot raktam ki és 4000 követőt gyűjtöttem. Kizárólag angol mémeket és videókat rakok ki. Eddig hobbi volt az egész, de egyre többen mondják hogy pénzt is tudnék belőle csinálni. Azt olvastam hogy már ezer követő után is tud az ember keresni valamennyit, nekem 4x annya van jelenleg. Próbáltam utána járni az egésznek de elég vegyes információkat találtam a témával kapcsolatban. Azt hallottam, hogy esetleg szponzorokat kell keresni? Egyébként "Creator"-ként működik a profilom. Feltételezem, hogy csupán 4k followers után nem fog meggazdagodni az ember, de talán valamennyit érhet az egész. Jelenleg nagyon hasznos lenne bármilyen válasz és előre is köszönöm a segítséget.

2023. aug. 28. 00:29
 1/3 anonim ***** válasza:
nem
2023. aug. 28. 03:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha tényleg sok van, akkor lehet.

4000 az nem sok.

2023. aug. 28. 07:05
 3/3 anonim ***** válasza:
nem, mivel azzal nincs reklám
2023. aug. 30. 01:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!