Olyan zenés videót közzé lehet tenni az Instán, ami alatt olyan zenekar száma megy, amiről csak ennyit ír a Google?: Vagy ami alatt instrumentális zene megy? Nem minősül ez engedély nélküli felhasználásnak?
2023. aug. 26. 21:56
1/14 A kérdező kommentje:
Mert mondjuk nem a linkelt számot, de ennek az együttesnek két számát hallottam egy politikai műsorban. Szóval, amit műsor alá raknak, olyant lehet videó alá festeni? És közzé lehet tenni azt az Instagramon?
2023. aug. 26. 21:59
2/14 anonim válasza:
Nem használhatod fel a jogtulajdonos - az Epidemic Sound - engedélye ( [link] ) nélkül.
3/14 anonim válasza:
Lefordítom magyarra a kérdésed:
Ha a betörő nem tudja kinek a házába tör be, akkor az nem minősül lopásnak..? 🙂
4/14 A kérdező kommentje:
Lhogyan lehet erre engedélyt kérni? Csak kíváncsi vagyok.
2023. aug. 27. 11:29
5/14 anonim válasza:
#2-es hozzászólásomban megadtam az Epidemic Sound - a zene jogtulajdonosának - ajánlatát.
Ha csak erre az egy zeneszámra kell:
6/14 A kérdező kommentje:
2023. aug. 27. 12:22
7/14 anonim válasza:
Ez egy átvett videó (a Picuki egy alternatív Twitter-felület):
hogy ők fizettek-e jogdíjat, nem tudni. De lényegtelen, ez téged nem mentesít a jogkövető magatartás alól.
8/14 anonim válasza:
Kisiskolásként kitiltottak az énekkarból mert fars a hangom. Lehet ha magam énekelnék a publikált videóim alatt akkor is letiltanának. Emberkínzásért. :]
9/14 A kérdező kommentje:
3 Arról tudom, hogy annak minősül.
2023. aug. 31. 19:31
10/14 A kérdező kommentje:
2023. aug. 31. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!