Be lehet valahol állítani, hogy ha kikerül egy új munkalehetőség kapjak róla e-mail értesítést?
Van amikor 1 nap alatt lekerül az adott munka, annyian jelentkeznek rá. Diákmunkáról lenne szó. Adminisztratív jellegűt szeretnék vállalni, amiből nem sok van. 1 db lett volna tegnap került fel, még nem mertem rá jelentkezni mert nem kapunk órarendet még és már tegnap este nem volt fent a hirdetés. Egésznap nem szeretném nézegetni.
Gondolok itt a melódikák, minddiák oldalakra.
Szerinted? -.-
Ha be van jelölve, hogy kérek értesítést abban a témakörben az adott munkáról... DE NEM KAPOK
Mi lenne a válasz ? -.-"
Ha nincs a szolgáltatásuk között a munkákról való e-mail értesítés, akkor nem tudsz mit csinálni; hiszen nem készült el ilyen funkció, így nem is képes ezt az oldal megcsinálni.
A megjelölés valószínűleg csak egy szűrő, vagy kedvencekhez adás, ha nincs az oldalon értesítési lehetőség, akkor kénytelen vagy rendszeresen megnyitni/frissíteni.
#4: bocs, ezt még nem láttam: ha nem működik, akkor jelezni kell az üzemeltetőnek. Mindig minden ilyen beállítás a beállítások vagy profilbeállítások alatt szokott lenni, ha ott aktiválva van és mégsem működik, akkor nem nálad van a gond, hanem az oldallal.
Az értesítés még így sem biztos, hogy e-mailes üzenetet jelent, mert az lehet az oldalon belüli értesítő ikonos, vagy böngésző push üzenetes megoldás is.
#5 De van.
" Hozzájárulok ahhoz, hogy az adatkezelő hírlevélben tájékoztasson a munkalehetőségekről és egyéb ajánlatokról" -> ez be van pipálva .
#6 Te vagy elszarva.
Tudod ki neked a kisfiad. Aki alattad van, maximum -.-
Arc nélkül nagyon kemény vagy, a gép mögül.
Te nem hogy hozzá nem férsz, de nem is értesz hozzá.
Értem csak gondoltam hátha van itt valaki, akinek sikerült és ő kap erről e-mailt.
"#5 De van.
" Hozzájárulok ahhoz, hogy az adatkezelő hírlevélben tájékoztasson a munkalehetőségekről és egyéb ajánlatokról" -> ez be van pipálva ."
Ez a marketing kisfiam. Nem feltöltési feed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!