A Google play lehuzott rólam 20000 Ft. Keretek visszatérítés? Elofizettem de nem használtam töröltem azonnal. Ma járt le a 7 napos probaidoszak
Figyelt kérdés
2023. aug. 23. 17:21
11/15 A kérdező kommentje:
Azt jelöltem be nem vagyok megelègedve a szolgáltatással. Irtam a fejlesztőnek ès rögtön válaszolt. Azt irta mi nem akarjuk,hogy fizess ha nem használod. Azota se kèp se hang,nekem kell vissza a 20.000
2023. aug. 24. 21:01
12/15 anonim válasza:
Képet, hangot én adhatok Neked, de azzal nem mész semmire.
Ugyan nehéz kihámozni, hogyan is történt, de azt vélem, Te nem mondtad le próbaidőn belül a megrendelést.
A fejlesztő, mint írod válaszolt, de nem vagyok benne biztos, hogy tudta, hogy nem idön belüli lemondás volt.
Bizzál benne, hogy jó fejek lesznek és jön vissza a pénz.
13/15 A kérdező kommentje:
Csak visszakapom, már írtam a fogyasztó védelemnek is. Ma kaptam az email t hogy visszatéritik
2023. aug. 30. 20:25
15/15 A kérdező kommentje:
Ja megjött,azóta folyton irnak,hogy meg vagyok elégedve?
Ezek most szorakoznak velem,mert már a banknak is irtam
2023. szept. 7. 02:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!