A kettő közül melyik a kamu weboldal? Vagy esetleg mindkettő az?
Mind a kettő az egyik oldalon sem található semmilyen adat a cégről, se név, se cím, sem rendes elérhetőség.
A hivatalos oldal ez:
1.: Akkor nagy szerencse, hogy nem rendeltem és nem fizettem. Nem gondoltam volna, hogy ennyi kamu cipő árusító oldal van. Ezeket hogy nem kapcsolják le?
És egyébként nem is gondoltam volna, hogy kamu oldalak, nem tűnnek annak.
Egyet jegyezz meg es ez igaz minden markara, hivatalos oldalon a marka nev elot/utan semmi nincs az oldal cimeben
Tehat: adidas.com, nike.com
Az ilyen, adidassale,nikeshoes,nikeforyou stb mind kamuk(kiveve ha aldomain)
Ha viszontelado bolt akkor nem lehet benne a marka neve a weboldal cimben
Tehat pl ecipo.hu ott is eredeti cuccok vannak
#6: Igen, az.
Visszautalnék a #2-es hozzászólásomban javasoltakra: első körben azt nézd meg, hogy van-e az oldal mögött leinformálható cég. Ha nincs, akkor kamu.
Jelen esetben sincs. Sem a kapcsolatnál, sem az "adatvédelmi nyilatkozatnak" csúfolt szösszenetben, sem a "szállítás és garancia" (ami egyfajta ÁSZF-nek kellene lennie, de nem az) pontban, sem az oldal alján, de ha megnézed a domain adatait ( [link] ), kiderül, hogy az is rejtett, nem cég nevén van.
Ha beírod a keresőbe: Merrell:
az első találat a hivatalos weboldal:
ezt alátámasztja a róluk írt Wikipedia-bejegyzés:
Van rendes ÁSZF-ük:
adatvédelmi nyilatkozatuk:
amiből kideríthető az anyavállalat:
a domain az anyavállalat nevére van bejegyezve:
7.: Köszönöm szépen a válaszodat!
5.: Hát én nem küldök vissza semmit sem. Ha túl nagy a cipő, akkor apámnak, ha kicsi, akkor bátyámnak passzolom le.
#: Igen az. Visszautalnék a #2-es hozzászólásomban javasoltakra: első körben azt nézd meg, hogy van-e az oldal mögött leinformálható cég. Ha nincs, akkor kamu.
Jelen esetben sincs. Sem a "Rólunk", "Szállítás", "Az adatkezelésről", "Kapcsolat - Vevőszolgálat" menüpontokban.
A hivatalos weboldal ez:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!