Milyen ez az oldal ahhoz, képest, hogy totál kezdő műve?
18 éves lány vagyok. A tavalyi tanévben elkezdtünk készülni a 7. ECDL vizsgánkra, a Webkezdőre. Aztán jött a nyár. Jövő hét csütörtökön megyünk vizsgázni, mert kifutnánk a 3 év időből. De nem vagyunk még eléggé felkészítve.
Mindegy, nem ez a lényeg.
Megragadott a HTML nyelv, s eldöntöttem, hogy készítek magamnak egy olyan oldalt is, amibe magam írogatom a kódokat. Az Ulrawebet választottam, többek között, mert ott nagy a tárhely, illetve, mert nem kell FTP-kliens.
Megnéznétek kérlek a honlapomat, és mondanátok véleményeket, illetve szólnátok, ha valami nagyon tréül jelenik meg benne?
Még egy kérdés: Hogyan biztosítsam az oldal vírusmentességét, egy erős jelszó használatán kívül? Mit tegyek, ha már megtörtént a baj?
Tudom, és szerintem is.
Amúgy csak én vagyok vak, hogy nem találtam az időjárás kirakási kódját, vagy már tényleg nincs ott?
Időkép.hu-n tényleg nincs, de ha nem ragaszkodsz hozzá, akkor máshol azért van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!