Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehetséges, hogy mostanáb...

Hogy lehetséges, hogy mostanában belefutok a kommentjeibe?

Figyelt kérdés

egy ffival romantikus kapcsolat volt köztünk, ami 1 éve lezárult.

Facebookon nem vagyunk ismerősök, én nem szoktam nézegetni az ő profilját, teljesen kiiktattam mindenhonnan.

most meg az elmúlt egy hétben három alkalommal is belefutottam különböző újságok alatt a kommentjeibe facebookon.

hogy lehet ez?

puszta véletlen?

más ismerősökbe nem szoktam így beleszaladni, és különösnek találom, hogy több ezer ember kommentjei közül hirtelen egy hét alatt 3 különböző kommentszekcióban is beleszaladtam.

ennek lehet vmilyen technikai oka? (algoritmusok, egyéb... nem értek hozzá.)

2023. aug. 16. 18:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Véletlen.
2023. aug. 16. 18:27
 2/5 A kérdező kommentje:

de nem hiszek a véletlenekbe. már pont jól elfelejtettem, és teljesen meglepődtem, hogy pár nap különbséggel többször is belefutok.

gyakran szoktam kommentelni az egyik újság cikkei alá, de őt eddig nem láttam ott sosem. most meg igen.

2023. aug. 16. 18:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor ne higgy kislányom. Attól még az marad.
2023. aug. 16. 18:30
 4/5 A kérdező kommentje:

te már csak tudod...

ezt a leereszkedő hangnemet meg velem kapcsolatban kerüld...

2023. aug. 16. 18:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen kislányom, tudom. Véletlen, pont.
2023. aug. 16. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!