Barátnőmnek interneten írogatnak, csinálhatok valamit?
Lehet rossz topic,de barátnőmnek kamu üzenetet küldtek 2x is.
Ő azt mondja hülyeség elmenni a rendőrségre,de azért ki szeretném deríteni ki írogathat ilyesmit.
Nem durva az üzenet,nem fenyegetés annyi szerepel bennük,hogy jól csókolok és,hogy jó volt velem az este amikor a barátnőmmel voltam.
Én tehetek jogi lépést az ügyben,azaz rágalmazásnak vagy becsületsértésnek minősül vagy ezzel nem tud mit kezdeni a rendőrség?
Válaszokat köszi szépen!
Hol írnak?
Ezzel nem fognak foglalkozni szerintem. Egy rossz klikkelés valahol, és jöhetnek ilyenek...
"csinálhatok valamit?"
Vacsorát.
Nem foglalkoznak olyannal a rendőrök, hogy valaki írt valakinek valamit. Még akkor sem ha mondjuk a k. anyjába küldte el.
Ezzel csak azt bizonyítod, hogy egy féltékeny kis hülye vagy és bizonytalan vagy a kapcsolatotokban.
#3 kamu női profilról írnak mintha vele lettem volna,nem a barátnőmmel.
Nem féltékeny vagyok,csak érdekelne kinek jutnak ilyenek eszébe
Képzeld el hogy jófogáson engem és több masik embert lehúztak fejenként 40-50 ezer forintal és még ebből se lett semmi akkor szerinted? Xd
Amúgy meg valakinek írogatni nem bűncselekmény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!